Количка
0 продукта
 

Поръчки и доставки

Поръчка на продукти

1.След като изберете продуктите, изберете нужното количество и бутон "ПОРЪЧАЙТЕ". Продукта се добавя в количката и можете да продължите да пазарувате.

2. При финализирането на поръчката имате две опции - "Еднократна поръчка" и "Регистрация".

При еднократна поръчка попълвате данните за доставка и данните не остават в нашата база данни. При всяка еднократна поръчка ние се свързваме по телефона за потвърдим поръчката и адреса за доставка.

При "Регистрация" попълвате данните си еднократно, ние се свързваме за потвърждение само при първата Ви поръчка. Всяка следваща поръчка се обработва директно без да се обаждаме по телефона. За всички регистрирани потребители имаме екслузивни оферти, промоции и намаления, оферта на деня, оферта за седмицата и оферта за месеца. Препоръчваме този начин за поръчка.

Начин на плащане

Заплащате поръчките с наложен платеж - при получаването на пратката от куриер.

Срокове за доставка

 

Заявки подадени до 14.00 часа от Понеделник до Петък се обработват същия ден. В населените места с офис на Еконт пратките се доставят на следващия работен ден.

Заявки подадени след 14.00 часа от Понеделник до Петък се обработват на следващия работен ден.

Заявки подадени в Събота и Неделя се обработват в Понеделник.

Правим всичко възможно да обработим заявките експресно и да ги получите на следващия работен ден. В случаите когато това не е възможно поради различни причини ние си запазваме правото да обработим заявката от 3 до 5 работни дни.

 

Начин и цена на доставка

Ние доставяме с Еконт!

Всеки клиент на Green master.net ползва 20% отстъпка от тарифата!

Ако желаете да намалите своите разходи можете да посочите офис на Еконт в който да получите доставката си.

Към пратки изпратени в Петък и получавани от Вас в Събота на адрес се добавя задължително 2.40 лв. Затова препоръчваме или да заявите пратката си до офис на Еконт, или да посочите че желаете да получите пратката в Понеделник.

От банера по долу можете да изчислите цената на вашата пратка. Калкулатора не отчита специалната отстъпка от 20% за нашите клиенти. След като изчислите приспаднете отстъпката.

Таксата  за наложен платеж е 1% върху сумата по специален договор с Еконт (калкулатора изчислява цената с такса 2.4% върху сумата)

 

Проследяване на пратка

След като изпратим вашата пратка ще бъдете уведомени по електронна поща. Ще получите и номера на товарителницата за да можете да проследите движението на вашата пратка в реално време. За целта изберете бутон "Проследи пратка" от банера на Еконт. Изберете от отворилия се прозорец опция "Без вход" , въведете номера на товарителницата, за населени места попълнете от Враца до вашия град/село.